Vergoedingen

Oefentherapie Jeany Schriks

 

Floralaan 26

 

5721 CV Asten

 

Telefoon: 0493-694966

 

Mobiel: 0623923752

 

 

 

 

OefentherapieJeany Schriks-Asten

zorg voor bewegen

 

 

Vergoedingen

 

Oefentherapie wordt beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Daarom is het aan te raden een goede aanvullende verzekering af te sluiten. Zorg die uit de aanvullende vergoedingen vergoed wordt, valt niet binnen de eigen risico.

 

Voor volwassenen wordt vanuit de basisverzekering oefentherapie voor niet chronische aandoeningen niet vergoed. Er is alleen een vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering. Hoeveel behandelingen u vergoed krijgt is afhankelijk van het aanvullende pakket.

Bij bepaalde aandoeningen waarvoor veel oefentherapie nodig is, kunnen volwassenen na de 20e behandeling in aanmerking komen voor vergoeding uit de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen bij een aandoening van de chronische lijst moet u zelf betalen of komen uit de aanvullende verzekering, afhankelijk van het pakket.

 

Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar geldt voor 2013 als basisregel dat de eerste 9 behandelingen oefentherapie gedekt worden door de basisverzekering, met als mogelijkheid van nog 9 extra behandelingen als de eerste 9 niet het gewenste resultaat hebben. Als er meer behandelingen nodig zijn, dan geldt in principe dat deze niet door de basisverzekering worden vergoed. Voor bepaalde aandoeningen geldt echter dat mogelijk alle behandelingen worden vergoed.

 

Als U niet of onvoldoende aanvullend verzekerd bent is het tarief van een behandeling:

Screening € 15,-

Intake na screening € 30,-

Zitting oefentherapie € 30,-

Toeslag voor uitbehandeling € 12,50

Intake na verwijzing € 40,-

Eenmalig oefentherapeutisch onderzoek € 50,-

Niet nagekomen afspraak € 22,50

 

(Gereserveerde tijd voor een behandeling welke niet tenminste 24 uur van te

voren is afgezegd, wordt U in rekening gebracht voor 75% van het tarief.

Deze worden niet vergoed door de zorgverzekering)